Jestem katolikiem ale jakim prawem ten zTelus szarka wizerunkiem Matki Boski Trybunalskiej to jest pogarda mojej religii wreczac Kaczynskiemi nasza swietosc
Mieszanie wizerunku Matki Boskiej do partyjnych wieców to dla mnie katolika zwykłe świętokradztwo.
I to mówi facet, który hymn Polski śpiewa (pomijam ze fałszowal) słowami "jeszcze wolska nie zginęła..." ??
Znowu agitacja i obietnice bez pokrycia coraz więcej ludzi ma dosyć tych kłamstw i obietnic tylko ciemnota głosuje na takie partie jak POPIS
Panie Kaczyński mamy wielką prośbę do pana niech nam pan pomorze zlikwidować żeby samolot buczący odjechał w dal od nas chyba zapr telewizję
O S12 to możecie zapomnieć za PiS. Prawie cała kasa poszła na wydatki socjalne, bo oczywiście barany (wyborcy) nie potrafią podejmować decyzji za siebie i czekają aż zrobi to państwo ;) Witamy w PRL 2.0 z byłymi komunistami na czele ;)
Przyjechał pan od "ciemnego ludu, który kupi wszystko". Prawactwo skomle ze szczęścia widząc swego bożka.
Odpowiedni moment będzie po wygranych wyborach z realizacją po 2025 lub 2030 r. - oj "te słoikowe" marzyciele. .........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!